Pizza gluténmentes, vegán
Hozzávalók:
Házi paradicsomszósz:
- 1db sűrített paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- oregánó
- pici víz
- 1csomag Incola pizza alap
- mozarella sajt
- feltét (pl. sonka, szalámi, bacon, lilahagyma...stb.)
Elkészítése:
- Készítsük el a pizzaszószt: keverjük össze a paradicsomszószt a vízzel, sóval, oregánóval és nyomjuk bele a fokhagymát is.
- Melegítsük elő a sütőt 180° fokra
- Kenjük meg a pizzalapot a szósszal, majd tegyük rá a reszelt/tépett sajtot és a feltéteket.
- Süssük 180° fokon kb. 10 percig.
Tipp: A még nagyobb gasztrológiai élmény érdekében tegyünk rá friss koktélparadicsomot és bazsalikom levelet. Megéri! ;)
Jó étvágyat hozzá!